De 3 Gezellen

Van wie is dit kunstgebit dat achterbleef in brasserie in Izegem?

Je zou toch denken dat iemand voelt dat hij of zij zijn valse tanden niet in zijn mond heeft. Maar dat blijkt niet altijd zo te zijn. Brasserie De 3 Gezellen uit Izegem is al maanden op zoek naar de eigenaar van een kunstgebit dat achtergebleven is op het terras.

Patricia Poix, de uitbaatster van de brasserie, heeft een aantal verloren voorwerpen op haar Facebookpagina gezet. Onder meer ook een hoed en een paar handschoenen, maar het is vooral het kunstgebit dat in het oog springt. Dat gebit bleef afgelopen zomer achter op het terras. 

"We vonden de tanden toen we de tafels aan het afruimen waren. Ze lagen onder de tafel, in het gras. De mensen die aan de tafels er rond zaten, wisten niet van wie ze waren. Ik ben dan systematisch beginnen rond te vragen van wie ze konden zijn. Ik ben zelfs in het woonzorgcentrum naast mijn zaak gaan polsen of iemand van de bewoners zijn tanden kwijt was, maar ook daar hadden ze geen melding gekregen."

Ik polste al in het woonzorgcentrum of iemand van de bewoners zijn tanden kwijt was

Patricia Poix, uitbaatster De 3 Gezellen

Als ultieme poging om de eigenaar te vinden, heeft Patricia de oproep gelanceerd via Facebook. "Ik denk toch dat dat veel geld kost, zo'n kunstgebit. Ik heb eerder al eens valse tanden gevonden, maar toen kon ik de eigenaar wel opsporen. Die had toen ook nog niet door dat die tanden waren achtergebleven. Nu loopt er blijkbaar weer iemand in Izegem rond zonder tanden. Ik begrijp niet dat je dat niet mist." 

Meest gelezen