Antwerpse politie onderschept auto  met 2 lekke banden: bestuurder onder invloed bleef doorrijden 

Donderdagnacht heeft een interventiepatrouille van de lokale politie in Antwerpen een auto met twee lekke banden onderschept. De 41-jarige bestuurder van het zwaar beschadigd voertuig leek zich van geen kwaad bewust. Hij was onder invloed van alcohol en drugs. Het rijbewijs van de man werd ingetrokken. 

Medewerkers van de politie merkten het voertuig voor het eerst op via het cameranetwerk. De auto in kwestie reed over de Jan De Voslei op het Antwerpse Kiel met twee lekke banden. Toch bleef de bestuurder doorrijden. Uiteindelijk vond een patrouille het zwaar beschadigde voertuig terug aan het Kielpark. 

Het voertuig raakte verschillende onderdelen kwijt. Aan de hand van die brokstukken kon de politie zijn route bepalen. Ze vermoeden dat de bestuurder de betonblokken ter hoogte van de afrit Kiel op de A12 heeft geraakt. 

De schade deerde de man niet veel.  Hij bleek onder invloed van zowel alcohol als drugs. De politie trof ook nog cocaïne aan in het voertuig. De wagen werd getakeld en het rijbewijs van de man werd ingetrokken. Hij zal nog voor de politierechter moeten verschijnen. 

Meest gelezen