Stormloop op kinderkamp tijdens extra week kerstvakantie: "Op een uur tijd al uitverkocht"

Veel ouders zijn nog altijd op zoek naar opvang voor de extra week kerstvakantie voor de basisscholen, volgende week. Dat merkt ook Coccolarte, dat kinderkampjes organiseert in Antwerpen. Het kampje dat ze gisteren online zetten, was in een mum van tijd uitverkocht. 

De extra lange kerstvakantie bezorgt sommige ouders kopzorgen omdat ze nog geen opvang hebben voor hun kinderen. Het Antwerpse Coccolarte werd overstelpt met telefoontjes en mails van ouders met de vraag een extra kamp te organiseren. "Ik heb even getwijfeld maar heb dan toch beslist om een extra kampje aan te bieden", vertelt Liesje Deckmyn van Coccolarte.  "Amper een uur nadat het online stond, was het al uitverkocht. De vraag is dus erg groot." 

Beluister hier het gesprek met Liesje Deckmyn van Coccolarte:

Coccolarte heeft al wel wat ervaring in het organiseren van coronaveilige kampen. "We hebben al bubbels gehad van 10 kinderen en allerlei andere maatregelen, dus we passen ons wel aan. Waarschijnlijk komen er ook nu extra maatregelen, maar we gaan er alles aan doen om het veilig te laten doorgaan en om de kinderen een leuke tijd te bezorgen."

Meest gelezen