Ongeval op gevaarlijk kruispunt in Bertem. 3 mensen raken lichtgewond.

Twee auto's zijn zondagmiddag tegen elkaar gebotst in de Blokkenstraat in Bertem.  Volgens de politiezone Voer en Dijle raakten drie mensen lichtgewond bij het ongeval. Volgens buurtbewoners gaat het over een gevaarlijk kruispunt waar de voorbije jaren nog ongevallen gebeurd zijn. 

 De autobestuurder die uit de Delle kwam, verleende geen voorrang van rechts op het kruispunt met de Blokkenstraat. Daardoor botsten beide auto's tegen elkaar. Een auto kwam op zijn zij in de berm terecht. De voorkant van de andere wagen was helemaal stuk.  Bij het ongeval raakten 3 mensen lichtgewond.  

Volgens buurtbewoners gaat het over  een gevaarlijk kruispunt waar de voorbije jaren al meerdere ongevallen gebeurd zijn.


Meest gelezen