Radio 2

50 ton stro in brand in loods in Tielt

Bij een melkveebedrijf in de Wakkensesteenweg in Tielt brak er iets voor 4 uur brand uit in een loods. 50 ton stro moet naar buiten gebracht worden om te blussen. Het is een klus die nog uren kan duren.

De brand ontstond in een loods met stro en veel werkmateriaal in. De brandweer kreeg het vuur vrij snel onder controle en kon ervoor zorgen dat de vlammen niet oversloegen naar het compartiment naast de loods, waar kalveren zitten.

De zoon van de landbouwer merkte de brand op. Hij hoorde knallen en ging kijken op de camerabeelden. Daar zag hij dat de hangaar onder de rook stond. Zijn ouders waren onderweg naar Zaventem, ze gingen voor een week op reis vertrekken. Maar toen ze hoorden van de brand, zijn ze terug naar huis gekeerd. 

Radio 2

Meest gelezen