Foto: Radio 2

Jo Vally speelt kerstconcert in Merchtem twee keer

Jo Vally gaat volgende week niet een maar twee keer optreden in de kerk van Merchtem. Er waren al 300 kaartjes verkocht en dat is te veel voor één voorstelling, volgens de coronaregels. Dus worden het twee concerten, eentje op woensdag en eentje op donderdag.

Er is een oplossing gevonden voor het kerstconcert van Jo Vally volgende week in de kerk van Merchtem.  Er waren al veel tickets voor verkocht, maar door de coronaregels mogen maar 200 mensen een voorstelling bijwonen. Daarom is nu beslist om het kerstconcert op te splitsen in twee edities. Zanger Jo Vally uit buurgmeente Meise is tevreden met de oplossing: "Het wordt nu hopelijk twee keer 200 mensen. Ik vind het wel opvallend in deze tijd waarin veel wordt afgelast, een tijd waar veel mensen bang zijn en bang worden gemaakt."

Ik ben blij dat ik mag optreden, in tijden dat mensen bang zijn en bang gemaakt worden.

Jo Vally, zanger

Het kinderkoor zal er niet bij zijn, want zij konden niet genoeg repeteren voor de voorstelling.  In de plaats komt onder meer een soliste en klarinetiste. De opbrengst van het kerstconcert gaat naar Levedaele, een woon- en begeleidingscentrum voor volwassenen met een beperking.

Meest gelezen