Verwendung weltweit

Night of the Proms Summer Edition in Koksijde plant eerbetoon aan overleden muzikant John Miles

De organisatie van Night of the Proms Summer Edition in Koksijde plant tijdens de derde editie een eerbetoon aan "Mister Proms" John Miles. De Engelse zanger overleed begin deze maand en werd 72 jaar oud. 

Tijdens de derde editie van de Night of the Proms Summer Edition in Koksijde gaat de organisatie muzikant John Miles eren. Die overleed op 5 december van dit jaar. Miles was met zijn bekendste nummer "Music was my first love" een vaste waarde bij de originele editie van Night of the Proms. 

"We zijn nu volop plannen aan het smeden", zegt Annelies Vrijdag van PSE Belgium, organisator van Night of the Proms. "Hoe het er exact zal uitzien, weten we nog niet. Het zal sowieso een mooi moment worden om hem te blijven herinneren. We willen hem een eerbetoon geven, zodat het lijkt alsof hij even terug bij ons is." 

Muzikale gasten

Intussen zijn ook de eerste artiesten bekend voor de Night of the Proms Summer Edition in Koksijde. Onder andere Bart Peeters, Natalia, Umberto Tozzi en Kate Ryan zullen er op het podium staan. Tickets zijn vanaf vrijdag te koop. 

Meest gelezen