The Beach Boys komen naar festival Casa Blanca

Het festival Casa Blanca in Hemiksem pakt deze zomer uit met de komst van The Beach Boys. Zaterdag 25 juni staan de surfrockers op het podium aan de Sint-Bernardusabdij. "Pas gisteravond hebben we de bevestiging gekregen. We kijken uit naar hun komst", zegt organisator Dirk de Jonge op Radio 2 Antwerpen.

De Amerikaanse groep The Beach Boys komt deze zomer naar ons land. "We zijn superblij dat we ze hebben kunnen strikken voor ons festival in Hemiksem", zegt Dirk de Jonge, organisator van Casa Blanca. "De vorige twee zomeredities konden niet doorgaan door corona, onze wintereditie moesten we ook al cancellen. Hoe goed zou het zijn als we samen met The Beach Boys corona achter ons kunnen laten?"

Het optreden van The Beach Boys staat gepland op 25 juni. Van de originele leden uit de jaren 60 zullen enkel Mike Love en Bruce Johnston op het podium staan. Muzikaal brein Brian Wilson maakt geen deel uit van de band die de wereld afreist.

Meest gelezen