Radio 2

Meerdere auto's betrokken bij groot verkeersongeval in Temse: twee volwassenen zwaargewond

In Elversele, bij Temse, zijn gisterenavond twee wagens frontaal gebotst tegen elkaar op de gewestweg N41. Daarna reed een derde auto op de beschadigde wagens in. Twee volwassenen raakten zwaargewond, maar verkeren niet in levensgevaar. Daarnaast waren er ook twee kinderen, waaronder een baby, betrokken. Zij liepen lichte verwondingen op. 

Op de N41, de weg tussen Sint-Niklaas en Dendermonde, zijn gisterenavond drie auto's betrokken geraakt bij een groot ongeval ter hoogte van Elversele, bij Temse. Twee wagens botsten frontaal tegen elkaar en daarna reed een derde auto op hen in. Zo raakten twee kinderen lichtgewond en liepen twee volwassenen ernstige verwondingen op. 

Grote ravage

De auto's die frontaal op elkaar botsten, zijn zwaar beschadigd. Het derde voertuig had de minste schade en niemand uit die wagen was dan ook gewond. De 16-jarige passagier uit een van de twee andere auto's had minder geluk. Die zat gekneld en moest bevrijd worden door de brandweer en andere hulpdiensten. De bestuurster van de andere auto kreeg ook medische hulp toegediend. 

De gewestweg was lange tijd afgesloten in beide richtingen door de ravage. Eens de wrakken waren getakeld, werd de N41 opnieuw geopend. 

Meest gelezen