Stad Mechelen

Ask-Me-Anything-bank Mechelen nodigt inwoners uit om gesprek aan te gaan met bekende en minder bekende mensen

Vanaf vandaag kan je op de Ask-Me-Anything-bank op de Mechelse Haverwerf een gesprek voeren met bekende en minder bekende mensen. De Ask-Me-Anything-bank is een initiatief voor de Warmste Week. "De bank zal er een hele week staan en iedereen kan er op een veilige manier gesprekken voeren met mensen uit de stad", vertelt schepen Gabriella De Francesco (Groen).

Vanaf 13 uur vandaag kan je gesprekken voeren met bekende en minder bekende mensen op de Ask-Me-Anything bank. "De bank zal er een hele week staan en elke dag is er een ander thema. Vandaag is het thema migratie, omdat het de dag van de migrant is", vertelt schepen De Francesco. "Ikzelf zal ook op de bank zitten."

Het thema van de Warmste Week is dit jaar "Kunnen zijn wie je bent". "We vinden dat ontzettend belangrijk. Ik verkondig het zelf ook in elke speech en het is de hoofdlijn van ons inclusiebeleid", vertelt De Francesco.  

Meest gelezen