Bakkerijafdeling MSKA Roeselare maakt kerstbuche van 30 meter lang voor zorgpersoneel AZ Delta

Hoewel het voorlopig weer wat beter gaat met de coronacijfers, zijn het weer zware tijden voor het personeel in de zorg. Om hen te steunen maakten de leerlingen van de bakkerijafdeling aan het MSKA in Roeselare een kerstbuche. Maar niet zo maar één. De buche is maar liefst 30 meter lang.

Het personeel van het AZ Delta in Roeselare krijgt dit jaar een vroeg kerstgeschenk. En dat hebben ze te danken aan de leerlingen van het 2e, 4e en 5e jaar uit de afdeling bakkerij aan de MSKA-school. Die maakten een gigantische kerstbuche voor hen. De leerlingen werkten vrijwillig aan het project mee. "Omdat ze dat verdienen, zegt Estelle, één van hen. "Terwijl wij aan de kersttafel zitten, zullen zij aan het werk zijn. En dat verdient wel iets. We hebben onze buche afgewerkt met chocolade en met frambozen. Ik vind het belangrijk dat we die mensen laten merken dat we hun werk op prijs stellen."  

Meest gelezen