Man uit Lummen wordt verrast voor zijn 50ste verjaardag: stapel containers naast zijn huis met foto's op

Geert Reynders wordt 50 vandaag en is verrast door zijn vrienden met metershoge zeecontainers met foto's van hemzelf erop. "Het zijn foto's waar ik niet echt flatterend op sta en mijn vrienden lachen mij ermee uit", lacht Geert. "Maar ik trakteer hen toch op een groot feest in de zomer."

"Ik ben jarig vandaag en mijn vrienden hebben me gisteren serieus verrast", vertelt Geert Reynders uit Lummen. "Ik kwam van het werk en hier stonden grote zeecontainers aan mijn huis en andere containers er tegenaan. Op de containers spandoeken met foto's van mij, vastgemaakt met spanriemen: foto's waar ik een knuffel vastheb of waar ik moe ben, foto's waarmee ze me uitlachen eigenlijk", lacht Geert. 

Auto te koop gezet

"Tien jaar geleden hebben mijn vrienden mijn auto goedkoop te koop gezet op internet", gaat Geert verder. "Ik heb toen de hele dag telefoons gehad van mensen die mijn auto wilden kopen. Maar mijn vrienden mogen zich toch aan een feestje verwachten", zegt hij. "Niet nu want dat kan niet door corona maar wel in de zomer. De uitnodiging volgt nog", besluit Geert. 

Meest gelezen