Twee zusjes van tien en veertien jaar oud die sinds vanmorgen vermist waren in Dilbeek zijn teruggevonden

Het parket van Halle-Vilvoorde meldt dat de twee meisjes van tien en veertien jaar oud uit Dilbeek die sinds vanmorgen vermist waren, veilig en wel teruggevonden zijn. De ouders hadden vanochtend aangifte gedaan van de verdwijning van hun twee minderjarige dochters bij de politie. "Er is een onderzoek gestart naar de onrustwekkende verdwijning. Intussen zijn de meisjes terecht", zegt Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde.

Child Focus heeft vanmiddag een opsporingsbericht verspreid van twee jonge zusjes uit Dilbeek. De minderjarige kinderen van tien en veertien jaar oud zouden in de ochtend de gezinswoning hebben verlaten. Vanavond zijn de meisjes veilig en wel teruggevonden. Het is nog niet duidelijk wat hen overkomen is.

Eerder op de avond zie Gilles Blondeau van het parket van Halle-Vilvoorde dat de ouders van de meisjes uit Dilbeek deze ochtend aangifte hebben gedaan van de verdwijning van hun twee minderjarige dochters. "De politie en het parket hebben onmiddellijk een dossier onrustwekkende verdwijning opgestart. Het onderzoek is samen met de lokale politie van Dilbeek, de Cel Vermiste Personen en Child Focus aangevat", zegt Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde.

Er werd uitgegaan van een onrustwekkende verdwijning. 

Wie informatie heeft, kan Child Focus bellen op het nummer 116 000

Meest gelezen