Alleen op kerstavond? In café De Key in Sint-Truiden ben je welkom

Veel cafés sluiten op feestdagen, maar De Key in Sint-Truiden is wel open, voor iedereen die wat gezelschap wil. Dat schrijft De Truineer. Tot 23 uur vanavond zijn klanten welkom.  

Roger Martens en Johnny Iven namen onlangs het stamcafé De Key in Sint-Truiden over, maar ze hebben duidelijk al het beste voor met hun klanten. "Enkele klanten die normaal op kerstavond alleen thuis zitten, vroegen of ze hier gezellig 's avonds een pintje konden drinken", vertelt Martens. "Ik ben zelf ook alleen en wil er een fijne avond van maken, dus mijn vennoot en ik dachten 'waarom niet?'."

 Wij willen de klanten echt verwennen en een gevoel van samenhorigheid geven

Roger Martens, uitbater De Key

De uitbaters hebben ook enkele hapjes voor de klanten. "Kerstavond is een moment dat je normaal samen met familie viert", aldus Martens. "Maar wij willen hier de klanten ook echt verwennen en een gevoel van samenhorigheid geven." Ook op kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag zal het café geopend zijn van 10 tot 23 uur, zoals de coronamaatregelen het voorschrijven. 

Meest gelezen