Radio 2

2 vrienden gewond geraakt bij zwaar ongeval in Aartrijke

Deze ochtend zijn 2 vrienden gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de Steenstraat in Aartrijke, een deelgemeente van Zedelgem. De auto begon te slippen en ze belandden met hun wagen tegen een boom. De bestuurder moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd.

Het ongeval gebeurde iets voor 9 uur in de Steenstraat in Aartrijke, een deelgemeente van Zedelgem. 2 vrienden van 28 en 34 jaar kwamen met hun wagen uit de richting van Wijnendale in Torhout toen het net voor het  binnenrijden van Aartrijke verkeerd liep. De auto begon in een bocht te slippen en belandde tegen een boom. Een thuisverpleegkundige, die net uit de andere richting kwam gereden, stopte om de eerste hulp te bieden. 

Dak opengeknipt

De passagier kon zelf uit de wagen stappen en belde de hulpdiensten op. De bestuurder raakte zwaargewond en zat gekneld in het voertuig. De brandweer moest het dak van de wagen openknippen om hem te bevrijden. Pas na een half uur kon hij uit het wrak worden gehaald. De 2 mannen zijn naar het AZ Deltaziekenhuis gebracht. Ze zijn afkomstig van Torhout en Moorslede. 

De Steenstraat bleef lange tijd afgesloten voor alle verkeer tot het autowrak getakeld werd. 

Meest gelezen