Radio 2

Oprit E17 bij Deerlijk versperd door gekantelde vrachtwagen: verkeershinder richting Kortrijk 

Rond 10 uur is een vrachtwagen met een lading betonplaten gekanteld op de oprit van de E17 bij Deerlijk richting Kortrijk. De betonplaten versperren de snelweg, waardoor al het verkeer richting Kortrijk alleen op de pechstrook kan passeren. De vrachtwagen kon ondertussen al weggetakeld worden. 

Op de E17 tussen Waregem en Kortrijk is er heel wat verkeershinder door een ongeval met een vrachtwagen op de oprit bij Deerlijk. Iets voor 10 uur raakte de lading betonplaten van de vrachtwagen uit balans, waardoor die kantelde. De chauffeur raakte gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. De 2 betonplaten, waaronder één van 14 ton, kwamen op de snelweg terecht. De oprit in Deerlijk werd afgesloten door de politie en het verkeer op de E17 richting Kortrijk moet er passeren op de pechstrook. 

De gekantelde vrachtwagen werd ondertussen al weggetakeld. Maar de 2 betonplaten moeten nog weggehaald worden door een nieuwe vrachtwagen. De verkeershinder zal nog zeker tot na de middag duren.

Radio 2

Meest gelezen