© Zoonar.com/Mike007 - creative.belgaimage.be

Schaarbeeks café blijkt uitvalsbasis voor drugsdealers te zijn

In Schaarbeek is de politie vorige week binnengevallen in een café dat een dekmantel bleek te zijn voor drugshandel. Twee dealers die vanuit het pand cannabis verkochten werden daarbij opgepakt.

De lokale politie voerde al een maand observaties uit aan het café op het Poggeplein in Schaarbeek. "De dealers, die er vaste klant waren, maakten gebruik van de locatie om er drugs te verkopen”, meldt een woordvoerder van de zone Brussel Noord (Schaarbeek, Evere en Sint-Joost-Ten-Node). 

"In de vroege ochtend van 21 december 2021 hebben onze speurders twee huiszoekingen uitgevoerd. Tijdens de actie namen we 855 gram cannabis, 4.760 euro, een alarmpistool, een honderdtal zakjes verpakkingsmateriaal en verscheidene precisieweegschalen in beslag. De twee drugsdealers werden gevat en ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter."

 

Meest gelezen