Jonas Roosens

Familie Julie Van Espen reageert op proces en deelt videomontage: "Een voorbeeld voor toekomstige zedenzaken"

De familie van Julie Van Espen reageert voor het eerst na het assisenproces van Steve Bakelmans met een videomontage en een bijhorend statement op Instagram. "Wie er aan mocht twijfelen, we hebben ook Julie een stem gegeven op het assisenproces. Dit filmpje is haar getuigenis en laat nog eens zien wie ze echt is en altijd voor ons zal zijn", klinkt het.

Op de Instagrampagina "julie.vanespenslife" reageert de familie van Julie Van Espen met een kort statement op de veroordeling van haar moordenaar Steve Bakelmans. "Na meer dan 2,5 jaar heeft het assisenproces eindelijk plaatsgevonden met gerechtigheid als uitkomst. Meer nog, Julie is er ook in geslaagd om haar eigen proces achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Hopelijk kan Julie hierdoor een voorbeeld zijn voor toekomstige zedenzaken", klinkt het.

Bij het statement hoort ook een videomontage. Daarin worden verschillende vrolijke beelden getoond van Julie Van Espen. Het is steeds de bedoeling geweest van de familie om haar positiviteit te blijven verspreiden. Dat deden ze op de Instagrampagina ook eerder al en dat doen ze met dit statement opnieuw.

Bekijk hieronder het filmpje en lees de volledige reactie:

Videospeler inladen...

Pictures speak louder than words

Na meer dan 2,5 jaar heeft het assisenproces eindelijk plaatsgevonden met gerechtigheid als uitkomst. Meer nog, Julie is er ook in geslaagd om haar eigen proces achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Hopelijk kan Julie hierdoor een voorbeeld zijn voor toekomstige zedenzaken.

Wie er aan mocht twijfelen, we hebben ook Julie een stem gegeven op het assisenproces. Dit filmpje van 5 minuten is haar getuigenis en laat nog eens zien wie ze echt is en altijd voor ons zal zijn: enthousiast, vrolijk, energiek, vol van de natuur, blootvoets, en met een oprechte liefde voor haar familie, vrienden en vriendinnen.

Haar kerstwensen zijn de eenvoud zelve: geniet met jullie familie van dit warm moment en heb meer aandacht voor elkaar dan enkel voor de kerstcadeautjes.

Meest gelezen