Radio 2
Ronny De Coster

Zwaar verkeersongeval in Maarkedal, bejaard koppel komt om het leven

In Nukerke, bij Maarkedal, is een bejaard koppel overleden na een zwaar verkeersongeluk. Toen het koppel gisteravond de N60 opreed, kwam het tot een botsing met een andere wagen. De bestuurder van de die wagen werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. 

Aan de gewestweg N60, ter hoogte van Maarkedal, is een bejaard koppel om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeluk. Het koppel reed gisteravond de weg op vanuit deelgemeente Nukerke, maar werd gegrepen door een ander voertuig dat in de richting van Oudenaarde reed. Het koppel was op slag dood. 

Derde persoon in levensgevaar

"De persoon uit het andere voertuig is in levensgevaar en is overgebracht naar het ziekenhuis", klonk het bij burgemeester van Maarkedal, Joris Nachtergaele (N-VA) die ter plekke was.

De N60 werd kort na het ongeval tijdelijk afgesloten voor verkeer richting Oudenaarde. Het parket Oost-Vlaanderen doet onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval.

kasto80

Meest gelezen