Grootschalige politieactie in haven Zeebrugge tijdens kerstweekend: bijna 24 uur lang gezocht naar 2 transmigranten

In Zeebrugge heeft de politie bijna 24 uur lang gezocht naar enkele transmigranten, die zich hadden verschanst in een container tijdens het kerstweekend. Daarvoor werden talloze mensen en middelen ingezet. Uiteindelijk werd het Algerijnse duo gevonden op een containerschip, dat net toegekomen was in de Franse haven van Le Havre. 

Tijdens het kerstweekend heeft de politie van Zeebrugge 24 uur lang gezocht naar 2 transmigranten, die zich hadden verstopt in een container in de haven. Die zoektocht bleek vruchteloos, totdat de Algerijnse mannen werden gevonden op een net aangemeerd schip in de haven van de Franse stad Le Havre. De 2 havenindringers, van 25 en 30 jaar oud, zijn vandaag aangehouden door de onderzoeksrechter. 

Meest gelezen