Roos Van Acker krijgt ochtendprogramma op het digitale radiokanaal De Tijdloze van Studio Brussel

Radiopresentatrice Roos Van Acker krijgt een dagelijks ochtendprogramma op het digitale radiokanaal De Tijdloze van Studio Brussel. Vanaf volgende week zal ze op weekdagen in interactie treden met de luisteraars. Zij mogen tussen 8 en 10 uur tijdloze platen aanvragen die voor hen een speciale betekenis hebben. 

Roos Van Acker presenteerde afgelopen vrijdag voor de 18e keer de "De Tijdloze 100" op Studio Brussel. Dat is een eindejaarslijst samengesteld door de luisteraars met hun favoriete klassiekers. Nu wordt ze ook de stem van het digitale radiokanaal De Tijdloze. 

De Tijdloze is al enkele jaren een digitale muziekstream met non-stop tijdloze nummers. Studio Brussel wil die stream nu uitbouwen tot een volwaardig kanaal op DAB+. Dat is een digitaal alternatief om radio uit te zenden, los van de FM-frequenties.

Roos Van Acker zal op weekdagen van 8 tot 10 uur de favoriete muziek van de luisteraars draaien. Zij mogen platen aanvragen die op die dag van betekenis zijn voor hen, bijvoorbeeld een openingsdans op hun huwelijksverjaardag of het favoriete nummer van een jarige vriend. 

Ook Studio Brussel-presentator Stijn Van De Voorde zal te horen zijn op De Tijdloze-zender. Hij zal jarige artiesten vieren. Komende zaterdag komt er bijvoorbeeld een speciaal programma rond David Bowie. Bowie zou op 8 januari 75 jaar geworden zijn, dus draait Van De Voorde vanaf 10 uur de Tijdloze 75 van David Bowie. 

Meest gelezen