© NIKO TAVERNISE/NETFLIX/The Hollywood Archiv - creative.belgaimage.be

Wie het telefoonnummer uit de Netflixfilm "Don't look up" opbelt, komt terecht bij een sekslijn 

Een aantal verontwaardigd kijkers ontdekken dat een telefoonnummer uit de nieuwste Netflixfilm "Don't look up" leidt naar een sekslijn. In de film wordt aangekondigd dat een komeet op ramkoers is naar de aarde. Er wordt een telefoonnummer aangeboden waar burgers naar kunnen bellen voor gemoedsrust. Dat telefoonnummer blijkt nu toch niet zo onschuldig te zijn.

De Amerikaanse film "Don't look up" is het nieuwe pronkjuweel van Netflix. Met een sterrencast om u tegen te zeggen, denk maar aan Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Jonah Hill en Ariana Grande, staat de film al twee weken wereldwijd op nummer één.

In de film kondigen twee astronomen, gespeeld door Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio, een komeet aan die zal inslaan op de aarde. De astronomen worden nauwelijks serieus genomen, waardoor de situatie uitzichtloos lijkt.

Wanneer er dan toch paniek ontstaat, verschijnt DiCaprio's personage in een publieke aankondiging van de overheid. In die aankondiging raadt hij iedereen die met vragen zit of op zoek is naar gemoedsrust aan om een bepaald telefoonnummer op te bellen.

Nadat een aantal kijkers het telefoonnummer in kwestie geprobeerd had, werden ze tot hun verbazing verbonden met een telefoonseksoperator. "Welkom bij Amerika's heetste lijn. Mannen, druk één voor knappe dames. En dames druk twee om gratis te verbinden met interessante en opwindende mannen", klinkt het aan de telefoon. 

De verraste kijkers tweetten massaal over het telefoonnummer. Zowel Netfix als de acteurs en de regisseur van de film hebben nog niet gereageerd op de kwestie. We weten dus niet of het over een toeval gaat of het een bewuste keuze was. Het zou alleszins een komisch toeval zijn. 

Meest gelezen