Steekpartij in Hasselt: 34-jarige man werd opgepakt

Vanochtend om 08.30 uur vond er in een appartement op de Maastrichtersteenweg in Hasselt een vechtpartij plaats waarbij er een mes gebruikt werd. Een verdachte werd opgepakt.

In Hasselt is een ruzie tussen twee mannen uit de hand gelopen. Een 40-jarige man uit Hasselt werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Een 34-jarige Hasselaar werd opgepakt door de politie Limburg Regio Hoofdstad. Het lab van de gerechtelijke federale politie en een wetsgeneesheer kwamen ter plaatse voor een sporenonderzoek.

De verdachte die opgepakt is, zal waarschijnlijk morgenvroeg verhoord worden over de feiten. Het slachtoffer moest deze namiddag nog enkele medische onderzoeken ondergaan, pas daarna kan hij ondervraagd worden door de politie.

Meest gelezen