Sam De Bruyn keert tijdelijk terug naar avondblok op Stubru, Flo Windey krijgt eigen laatavondprogramma

Vanaf maandag 10 januari is Sam De Bruyn tijdelijk weer elke weekdag te horen op Stubru. Hij neemt na de kerstvakantie het avondspitsblok over van Eva De Roo, die in moederschapsrust is. De Bruyn krijgt als sidekick Pien Lefranc naast zich, die tijdens De Warmste Week mee DWW Radio presenteerde. Het laatavondblok op weekdagen is voor Flo Windey, die tegelijk haar videoreeks "faqda" blijft maken.

Sam De Bruyn presenteerde van 2008 tot 2015 verschillende programma's op Studio Brussel. Nadien werkte hij een vijftal jaar voor Qmusic. In april 2021 keerde hij heel even terug naar Stubru voor het gelegenheidsprogramma "Reizen De Bruyn". 

Ook nu wordt de vooravond een korte radio-uitstap "ad interim" voor De Bruyn: hij presenteert het blok tussen 16 en 18 uur op weekdagen, en dat tot aan de paasvakantie. Hij neemt het avondspitsprogramma tijdelijk over van Eva De Roo, die in moederschapsrust is na de geboorte van haar tweede zoon.

De Bruyn vormt hiervoor een radioduo met Pien Lefranc, die tijdens De Warmste Week op DWW Radio samen presenteerde met Sander Gillis (MNM), in het avondblok van 18 tot 22 uur. "De Warmste Week hangt nog wat in m'n kleren, maar wat een start van 2022: samen met Sam De Bruyn een spitsblok op Studio Brussel presenteren!", zegt ze daarover.

Pien Lefranc tijdens De Warmste Week

Ook nieuw in de latere avonduren: Flo Windey. Zij presenteert vanaf 10 januari van maandag tot donderdag, tussen 21 uur en middernacht haar eigen programma. Ze was eind vorig jaar ook actief tijdens De Warmste Week: samen met MNM-dj's Brahim en Laura Govaerts doorkruiste ze Vlaanderen en Brussel als vliegende reporter voor DWW Radio. "Ik heb superveel zin om de nacht in te duiken met leuke gasten die komen praten over van alles: van muziek en series tot Tinder en openbare toiletten", aldus Windey.

Daarnaast werkt ze aan nieuwe afleveringen van haar videoreeks "faqda" voor VRT NU. Vanaf februari gaat Windey opnieuw elke week op zoek naar antwoorden op vragen die ze zich tijdens het scrollen op het internet stelt.

Flo Windey

Meest gelezen