Foto: Radio 2
Radio 2

Dode en zwaargewonde bij  verkeersongeval in Buggenhout

In Buggenhout is een man van 41 uit Dendermonde om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Dat gebeurde op de Provinciale Baan toen hij met z'n wagen tegen een boom reed. De man werd uit de wagen geslingerd en overleefde de klap niet. Z'n passagier, een man van 26 ook uit Dendermonde, raakte levensgevaarlijk gewond. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. Er waren geen andere wagens bij het ongeval betrokken. 

Het ongeval gebeurde gisterenavond rond 9 uur, op de Provinciale Baan in de richting van Puurs, ter hoogte van de Brielstraat. Een wagen met twee inzittenden week om een onbekende reden van de weg af en kwam tegen een boom terecht. Door de hevige klap lagen de brokstukken verspreid over de weg en in een weide ernaast. De weg werd tijdelijk in beide richtingen afgesloten. Een verkeersdeskundige onderzoekt de omstandigheden van het ongeval. Uit de eerste vaststellingen bleek dat er geen andere voertuigen betrokken waren bij het ongeval.

Uit Dendermonde

Bij het ongeval werd één van de twee inzittenden uit de wagen geslingerd en kwam hierbij om. Het andere slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeert nog altijd in levensgevaar. Beide slachtoffers komen uit Dendermonde. 

Meest gelezen