Radio 2

Pyromaan opgepakt die 7 brandjes stichtte in Meulebeke 

In Meulebeke werd er dit weekend al voor de 7de keer in korte tijd brand gesticht. Zondagavond werd er groenafval in brand gestoken bij enkele garageboxen. Eén van de garageboxen brandde uit. Het gaat telkens om kleine branden met weinig schade. De pyromaan is intussen opgepakt.

"We kunnen er de zondag ons uurwerk op gelijkstellen, er komt sowieso een brandje aan. We zitten met een probleem, zoveel is duidelijk", zei Tom Janssens van het parket deze ochtend nog. In Meulebeke werd afgelopen weekend voor de 7e zondag op rij brand gesticht. 

De dader stak onder meer vuilnisbakken in brand, maar afgelopen zondag ook een garagebox. Door camerabeelden en buurtonderzoek heeft de politie de man nu kunnen oppakken. Hij heeft bekentenissen afgelegd, zegt Tom Janssens van het parket van West Vlaanderen. 

Radio 2

Meest gelezen