Politie Leuven betrapt chauffeur van schoolbus onder invloed van alcohol 

Bij een controleactie op een parking in Heverlee waar veel schoolbussen verzamelen, blies gisterenmiddag een buschauffeur positief. Hij was onder invloed van alcohol. De buschauffeur was net kinderen gaan halen van school. Hij moest de bus verlaten en  zijn rijbewijs is tijdelijk ingetrokken.

De politie van Leuven heeft een buschauffeur betrapt die dronken achter het stuur zat. De man is betrapt tijdens een controleactie op parking Bodart in Heverlee.  De bestuurder was met een bus vol schoolkinderen de parking opgereden. De politie hield net een alcoholcontrole en de man blies positief. Het rijbewijs van de buschauffeur werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. 

De busorganisator heeft een andere chauffeur opgeroepen om de kinderen veilig naar huis te brengen. Bij andere chauffeurs zijn geen overtredingen vastgesteld.

Meest gelezen