Steekpartij in Sint-Truiden: Man, vrouw en dochter gewond

In Sint-Truiden zijn er rond 16 uur drie gewonden gevallen bij een steekpartij in een huis op de Gorsemweg. Een man verwondde een vrouw en haar dochter. De man raakte ook zelf gewond en sloeg op de vlucht. Hij kon later door de politie gearresteerd worden.

"Er was een ruzie tussen een man en een vrouw in een huis op de Gorsemweg", zegt korpschef Steve Provost van de politiezone Sint-Truiden - Gingelom - Nieuwerkerken. "Dat is geëscaleerd en daarbij liep de vrouw snij- en steekwonden op. Ook de dochter raakte gewond en de man zelf ook."

Arrestatie

De man sloeg op de vlucht, maar de politie kon hem inrekenen. "De dader vluchtte weg, maar in de buurt van het huis hebben we hem kunnen arresteren. Het onderzoek is nu nog volop lopende", zegt Provost.

De vrouw en de dochter werden voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht, maar liepen geen levensbedreigende verwondingen op.

Meest gelezen