Verlengd wegens succes: Wiener Circus mag een week langer in Genk blijven

De voorstellingen van het Wiener Circus in Genk worden verlengd wegens succes. De circustent en bijhorende woonwagens mogen van het stadsbestuur een week langer blijven staan. “Omdat de vraag zo groot is, mogen we nog meer Genkse kinderen blij maken”, aldus Joshua Chaves Ukmar, de sterjongleur van het circus.

Het Wiener Circus mag haar tent en woonwagens nog een week langer stationeren op het plein aan de Dieplaan in Genk. “We hebben een schitterende kerstvakantie achter de rug”, zegt jongleur Joshua Chaves Ukmar.  “Door de coronamaatregelen mochten er natuurlijk maar 200 mensen per show naar binnen, maar die plekken waren dan ook vrijwel elke keer volledig uitverkocht. Een ding is zeker: ook in 2022 komen mensen nog heel graag naar het circus.”

Overlegcomité

Omdat het overlegcomité in het begin van de kerstvakantie even besliste dat binnenactiviteiten niet meer door mochten gaan, gingen er tussen 26 en 30 december ook een aantal shows verloren. “Dat we langer mogen blijven staan, heeft daar eigenlijk niks mee te maken. De vraag naar nog meer optredens is gewoon heel groot. De extra voorstellingen komen er op woensdag 19, zaterdag 22 en zondag 23 januari.”

Meest gelezen