Tattoo van paars-witte logo Anderlecht in zwart-wit omdat tatoeëerders bepaalde kleurinkt niet meer mogen gebruiken

Gaetan Engels uit Lennik liet een paar dagen geleden het logo van Anderlecht op zijn arm tatoeëren, maar omdat tatoeëerders geen gekleurde inkt met een bepaalde stof meer mogen gebruiken, is de tattoo zwart-wit. Terwijl het gaat om het paars-witte logo van voetbalclub Anderlecht. 

"Ik ben van kleins af aan een grote fan van Anderlecht", vertelt Gaetan Engels. "Tijdens de voorlaatste match van Anderlecht tegen Brugge ben ik met mijn ouders een weddenschap aangegaan. Ik geloofde niet dat Anderlecht zou winnen en mijn ouders zegden: "Als Anderlecht wint, zet je een tattoo". En ze hebben het ook gehaald, vandaar dus mijn tattoo."

Tatoeëerders mogen geen tatoeages meer zetten in kleurinkt die een bepaalde stof bevat, omdat die schadelijk zou zijn voor de gezondheid. En dus is het paars-witte logo van Anderlecht op de arm van Gaetan zwart-wit. "Ik had kunnen wachten tot de tatoeëerders nieuwe gekleurde inkt hadden, maar dat wou ik niet", vertelt Gaetan. "Ik wil al zo lang een tattoo, dus heb ik vorige zaterdag maar de stap gezet." 

Ook de verloofde van Gaetan is een grote voetballiefhebber, maar zij supportert voor een andere club. "Mijn verloofde is een grote fan van Barcelona, zij heeft ook een tattoo van Barcelona. Die heeft ze al een tijd geleden laten zetten, dus die van haar is wel in kleur", lacht Gaetan.

Meest gelezen