Verdachte opgepakt na dodelijke steekpartij in Brussel

In Brussel is dinsdagavond een man doodgestoken in een pand langs de Lemonnierlaan, dat meldt het Brusselse parket, dat daarmee de berichtgeving van de Franstalige krant La Capitale bevestigt. Het slachtoffer is een 62-jarige man.

“De feiten deden zich voor bij een discussie tussen twee mannen”, zegt Willemien Baert van het Brusselse parket. “Een van hen heeft de andere meerdere messteken toegediend, waarna het slachtoffer is overleden. De vermoedelijke dader kon ter plekke worden opgepakt."

Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd, net als een wetsdokter en de technische recherche van de federale politie voor het sporenonderzoek. Over de precieze omstandigheden of het eventueel motief voorlopig geen duidelijkheid.

Meest gelezen