Foto: Radio 2

Centrum Bonheiden afgesloten na brand in slagerij

Rond 4.45 uur is er brand ontstaan in een slagerij in Dorp in het centrum van Bonheiden. De brand woedde in de achterbouw van de slagerij. Die achterbouw is uitgebrand. De straat Dorp in het centrum van Bonheiden is in beide richting volledig versperd.

Bij aankomst van de brandweer was er een grote rookontwikkeling. De vuurhaard was moeilijk bereikbaar en de brand was lastig te blussen. De brand zat ook in het dak van de achterbouw. Uiteindelijk kreeg de brandweer het vuur toch vrij snel onder controle maar de schade is groot aan de achterbouw. De winkel heeft geen brandschade maar zal vandaag allicht gesloten blijven.

De eigenaar van de slagerij is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij wordt gecontroleerd op rookinhalatie. Een gezin dat boven de slagerij woont kon hun woning tijdig verlaten. Zij bleven ongedeerd.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Mogelijk is de brand ontstaan aan de droogkast.

Voor de bluswerken is het centrum van Bonheiden afgesloten. De straat is in beide richtingen versperd.

Meest gelezen