AFP or licensors

Kylie Jenner is eerste vrouw met 300 miljoen volgers op Instagram

De Amerikaanse Kylie Jenner is de eerste vrouw ter wereld met 300 miljoen volgers op Instagram. De 24-jarige televisiepersoonlijkheid werd in 2020 door het Amerikaanse zakenblad Forbes uitgeroepen tot jongste self-made miljardair. Haar populariteit lijkt niet te stoppen. 

Kylie Jenner is met haar 300 miljoen Instagramvolgers niet enkel de eerste vrouw, maar ook slechts de derde persoon ooit die dat aantal bereikte. Ze wordt voorgegaan door voetbalvedette Christiano Ronaldo, die met 389 miljoen volgers de tweede meest gevolgde account beheert. Op de eerste plek staat de account van Instagram zelf, met 460 miljoen volgers. Bekijk hier de volledige top 10:

Top 10 meest gevolgde Instagramaccounts:

  1. Instagram: 460 miljoen volgers
  2. Cristiano Ronaldo: 389 miljoen volgers
  3. Kylie Jenner: 300 miljoen volgers
  4. Lionel Messi: 300 miljoen volgers
  5. Dwayne Johnson: 289 miljoen volgers
  6. Ariana Grande: 289 miljoen volgers
  7. Selena Gomez: 289 miljoen volgers
  8. Kim Kardashian: 278 miljoen volgers
  9. Beyoncé: 232 miljoen volgers
  10. Justin Bieber: 215 miljoen volgers

Kylie Jenner is naast het kleine zusje van realityster Kim Kardashian, ook eigenaar van een populaire cosmeticalijn. Ze werd eerder al gekroond tot jongste self-made miljardair en haar populariteit lijkt niet af te nemen. Ze is momenteel in verwachting van haar tweede kind samen met de beroemde rapper Travis Scott. 

Meest gelezen