Radio 2
Ronny De Coster

Politie ontmantelt installatie voor kweek van cannabis in Kruisem

In Kruisem heeft de politie een installatie om cannabis te telen, ontmanteld. Het is niet duidelijk of de politie mensen heeft gearresteerd en of er ook cannabisplanten zijn gevonden in het huis. Een bestelwagen die aan het huis stond, is verzegeld en vastgezet met een wielklem. 

In Wannegem-Lede, bij Kruisem, konden agenten enkele dagen geleden 2 grote containers vullen met materiaal om cannabis te kweken, zoals lampen, elektrische apparaten en grote vaten met vloeistoffen. De poltie viel er binnen in een huis waarbij minstens 1 verdachte wegliep in een veld. 

Of er al mensen gearresteerd zijn, laat de politie in het belang van het onderzoek nog niet weten. Het is ook niet duidelijk of er cannabisplanten gevonden zijn. De bestelwagen die geparkeerd stond waar de installatie werd aangetroffen, werd door de politie verzegeld en vastgezet met een wielklem.  

Meest gelezen