N70 in Beveren tot einde van het jaar in beide richtingen dicht voor nieuwe fase werken

In Beveren gaan de werken op de N70 een nieuwe fase in. Tot nu toe bleef er altijd één rijrichting open voor het verkeer. Vanaf nu wordt de N70 in beide richtingen afgesloten en zijn er omleidingen voorzien. En dat tot het einde van dit jaar.

De werken aan de N70, de oude baan Gent-Antwerpen, startten in januari vorig jaar. De riolering en de weg worden er vernieuwd. Het afgelopen jaar werden brede stukken van de N70 aangepakt en was er hier en daar wat verkeershinder. Maar nu gaan de werken een nieuwe fase in en gaan ze een stapje verder, legt Stefanie Nagels van het Agentschap Wegen en Verkeer uit: "Nu gaan we fase 3 in van de werken, die tot de zomer zullen duren. Nu gaat het om werken aan het middenstuk van de N70. Omdat dat smaller is, wordt de baan nu in beide richtingen afgesloten. Dus zowel in de richting van Beveren als Antwerpen."  

Tot eind 2022

Ook voor de fases 4 en 5, de laatste fases van de werken, zal de weg in beide richtingen afgesloten blijven. Tegen het einde van het jaar zouden de werken klaar moeten zijn. Tot dan worden er omleidingen voorzien. Die kun je vinden op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer. 

Meest gelezen