Bestelwagen gestolen in sport- en recreatiepark De Nekker, vrouw (26) opgepakt

In sport- en recreatiepark De Nekker in Mechelen is donderdagochtend een bestelwagen gestolen. Dankzij slimme camera's kon de politie korte tijd later een vrouw van 26 oppakken. Ze is aangehouden onder elektronisch toezicht.

Donderdagochtend rond 7.30 uur werd de politie verwittigd van een inbraak in sport- en recreatiepark De Nekker in Mechelen. Iemand had het raam van het werkhuis beschadigd om de sleutels van een bestelwagen te stelen. De bestelwagen was enkele uren voordien van het terrein gereden, zo bleek achteraf.

Korte tijd later vond de politie de gestolen bestelwagen terug omdat de nummerplaat was gespot door een ANPR-camera in Walem. Aan de Eikestraat in Mechelen kon de politie de bestelwagen staande houden. De bestuurster, een vrouw van 26 die al gekend was voor eerdere feiten, werd opgepakt. De onderzoeksrechter heeft haar intussen aangehouden, ze is thuis met een enkelband. 

Meest gelezen