Je knuffel op vakantie sturen? Reisbureau Knuffie Reizen van Thibo (10) maakt het waar

Vandaag, op de internationale knuffeldag lanceert de tienjarige Thibo zijn reisbureau voor knuffels "Knuffie Reizen". Samen met zijn papa Yves Meyers, die een gewoon reisbureau uitbaat, stuurt hij knuffels alleen of met zijn eigenaar naar Lapland, Valencia of Tenerife. "Er vertrekken binnenkort al 2 knuffels mee op reis", klinkt het enthousiast. 

Zelf is Thibo nog maar 10 jaar, maar toch heeft hij al een grote passie voor reizen én knuffels. Hij had het idee om die twee te combineren en zo kwam het reisbureau "Knuffie Reizen" tot stand. Samen met zijn papa Yves Meyers, eigenaar van het reisbureau "Reizen Meyers" heeft hij speciale tripjes ontwikkeld waar knuffels mee kunnen of zelfs alleen op reis kunnen. 

"Ik heb zelf zoveel knuffels, en elke keer als we op vakantie gaan kan ik zo moeilijk kiezen", vertelt Thibo enthousiast. "Zo kwam ik op het idee om een reisbureau te starten voor de knuffels, zo kunnen ze allemaal wel een keertje op een tripje."

3 soorten reizen

De website is duidelijk: ook jouw knuffel verdient een vakantie. Je kan je favoriete troeteldier op verschillende manieren op vakantie laten gaan. Zo kan je het op vakantie sturen zonder zelf mee te gaan. Dan gaat er een knuffelbuddy mee die foto's maakt van de knuffel en hem goed begeleidt op de vakantie. Voor 1 euro per dag kan je knuffeldier naar Lapland, Valencia of Tenerife afreizen. "De website staat nog maar 1 dag online, maar toch gaan al 2 knuffels mee op trip naar Tenerife", vertelt Thibo enthousiast.

Ook kan je, als je een vakantie boekt bij Reizen Meyers, je knuffel zelf meenemen op reis. Hij krijgt dan een echte boardingpass en krijgt een leuke verrassing bij een ticket. Ook zal je binnenkort je knuffel kunnen laten logeren in een unieke boomhut. "Ik heb hier in de tuin een eigen boomhut en die wil ik verhuren aan de knuffels", aldus Thibo. "Ze krijgen dan een eigen bed en zelfs een ontbijt. De eigenaar kan dan zeker ook eens op bezoek komen." Maar op dat pakket is het nog even wachten. 

Je kan reisagent Thibo elke woensdagnamiddag opzoeken en een afspraak maken via zijn website als jij je knuffel op reis wil sturen. 

Meest gelezen