Archieffoto

Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege Edegem sluit week de deuren en stapt over op afstandsonderwijs

Omdat er zoveel leerkrachten maar ook leerlingen thuiszitten door corona, heeft de directie van het Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege in Edegem beslist om volgende week de hele week de deuren te sluiten en over te stappen op afstandsonderwijs. Op maandag 31 januari wordt er weer op school les gegeven.

Heel veel leerlingen kunnen niet naar school komen omdat ze in isolatie zitten of omdat het CLB beslist heeft om hun klas te sluiten. Leerlingen die wél nog naar school komen, zitten vaak uren in de studie. Vooraleer beslist werd om de héle school te sluiten, waren al 20 klassen dicht omdat er te veel besmettingen waren.

Ook veel leerkrachten zitten thuis omdat zijzelf of hun jonge kinderen besmet zijn. Daarom is het voor de school erg moeilijk om op de gewone manier les te blijven geven. Op maandag 31 januari zijn de kinderen weer welkom op school.

Meest gelezen