Vrouw zwaargewond na steekpartij in Lummen, verdachte gearresteerd

In Lummen is een vrouw van 50 neergestoken in de Oudestraat. De dader sloeg op de vlucht, maar is later op de avond opgepakt door de politie. De vrouw was even in levensgevaar, haar toestand is nog altijd ernstig.

De feiten gebeurden rond 16 uur vrijdagnamiddag en zouden zich situeren in een relationele sfeer. Nadat de vijftigjarige vrouw werd neergestoken, sloeg de man op de vlucht. De vrouw verkeerde door de opgelopen verwondingen een tijdje in levensgevaar. 

Ex-partner

De lokale politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad ging ter plaatse in de Oudestraat en trof er de zwaargewonde vrouw aan. Ze werd door de hulpdiensten naar het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder overgebracht. Haar toestand was vrijdagavond nog altijd ernstig, maar het levensgevaar zou geweken zijn. Vrijdagavond kon de verdachte, vermoedelijk de ex-partner van het slachtoffer, gearresteerd worden.

Meest gelezen