Radio 2

Doodgereden transmigrant op E40 bij Gistel sprong uit rijdende vrachtwagen

De transmigrant, die vrijdagnacht werd aangereden op de E40 bij Gistel was uit een rijdende vrachtwagen gesprongen. Dat zegt het parket van Brugge. De man zat samen met 7 andere transmigranten in een vrachtwagen.  

Onderzoek van het parket van Brugge heeft aangetoond dat de persoon, die vrijdagnacht om 2 uur werd aangereden op de E40 bij Gistel uit een rijdende vrachtwagen is gesprongen. Hij zat in de vrachtwagen samen met 7 andere transmigranten. Om 2 uur werd hij op de E40 richting Brussel aangereden en nog 200 meter meegesleurd. In het donker was het lichaam moeilijk te zien, waardoor het slachtoffer meerdere keren overreden werd. 

De man was vermoedelijk een dertiger met de Eritrese nationaliteit. Het onderzoek naar de juiste identiteit en omstandigheden loopt nog.

Meest gelezen