AP

Drie extra data voor Stromae in Paleis 12 in Brussel

Stromae zal volgend jaar zes keer optreden in Paleis 12 in Brussel in plaats van drie keer. De concerten op 15, 16 en 17 maart 2023 zijn al uitverkocht. Via Instagram maakte hij bekend dat hij ook op 1, 2 en 3 juni zal optreden in Brussel.  

In maart 2022 komt het nieuwe album uit van Stromae, "Multitude". Het is het derde album van de Brusselse zanger, na "Cheese" en "Racine carrée". Binnen een kleine maand, op 22 februari, zal hij zijn comeback maken op het podium met een optreden in een uitverkocht Paleis 12 in Brussel. 

In de zomer staat hij op enkele festivals, zoals Werchter Boutique en Les Ardentes in Luik. Voor beide festivals zijn nog tickets beschikbaar. 

In 2023 keert Stromae nog eens terug naar ons land voor optredens in Paleis 12. De concerten in maart zijn al uitverkocht en nu worden er drie data toegevoegd in juni. De ticketverkoop voor die nieuwe data start op donderdag 27 januari om 18 uur via de website van Stromae

In 2016 stopte Stromae met optreden wegens gezondheidsproblemen door bijwerkingen van een geneesmiddel tegen malaria. Hij zette zijn muzikale carrière een paar jaar op een lager pitje. Nu heeft hij voor 2022 en 2023 samen al 50 optredens aangekondigd in België, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Duitsland, Portugal, Spanje en de Verenigde Staten. Daar staat hij twee dagen op het Coachella Festival. 

Meest gelezen