De auto plooide zich helemaal rond de boom, tegen de struik.
Radio 2

Jongeman (23) crasht tegen boom in Roeselare en overlijdt in het ziekenhuis

In Roeselare is deze voormiddag een 23-jarige jongeman uit Roeselare om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Met zijn wagen knalde hij tegen een boom. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Rond 11 uur verloor de jongeman van 23 jaar de controle over het stuur. Hij kwam tegen een boom terecht aan de rechterkant van de weg in de Meiboomlaan in Roeselare. De wagen plooide zich volledig rond de boom. De hulpdiensten snelden ter plaatse en dienden de jongeman de eerste zorgen toe. Even later bezweek hij in het ziekenhuis evenwel aan zijn zware verwondingen. 

De Meiboomlaan bleef een tijdlang plaatselijk voor het verkeer afgesloten, maar is ondertussen weer vrijgemaakt.

Meest gelezen