Pexels

Man die verdacht wordt van ontvoering minderjarige opgepakt in Heusden-Zolder

In Heusden-Zolder heeft de politie een man aangehouden die verdacht wordt van een ontvoeringspoging op 14 januari van een minderjarig meisje. De verdachte zit ondertussen in de cel.

De man van 21 had vorige week geprobeerd een minderjarig meisje in zijn auto mee te nemen aan een bushalte in de Michel Scheperslaan. Dat mislukte en de man sloeg op vlucht. Het meisje stond te wachten op een bus om naar school te gaan.

Na een week speuren heeft de politie een verdachte kunnen identificeren. Het gaat om een man van 21 uit Heusden-Zolder. Hij is eerst door de politie ondervraagd. Daarna is hij voorgeleid bij de onderzoeksrechter die hem aanhield en in de gevangenis van Hasselt liet opsluiten. Ondertussen loopt het onderzoek voort.

Meest gelezen