Radio 2

3 auto's en bestelwagen botsen op ring rond Herentals: twee gewonden

Op de ring rond Herentals zijn 3 auto's en een bestelwagen op elkaar gebotst. Daarbij zijn twee gewonden gevallen. Een auto zou tegen twee tegenliggers zijn gebotst, toen hij uit de bocht ging. Bij de botsing werd ook nog een vierde voertuig geraakt. 

Het ongeval gebeurde rond 9.10 uur. Volgens een bestuurder die bij het ongeval betrokken was, ging een andere met zijn auto uit de bocht. Die reed richting Grobbendonk en botste op twee tegenliggers. Daarbij werd ook nog een bestelwagen geraakt.

De bestuurder van één van de tegenliggers moest door de brandweer worden bevrijd. De man raakte zwaargewond, maar verkeert niet in levensgevaar. Een vrouw die als passagier in de bestelwagen zat, werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval is de ring rond Herentals volledig versperd. Het verkeer kan plaatselijk passeren via een parallelweg. 

Radio 2

Meest gelezen