MARNIK AERTS

Twee tachtigplussers zwaargewond bij verkeersongeval in Wijnegem

Net voor half vier vanmiddag botste een wagen op een muurtje langs de kant van de Wommelgemsesteenweg in Wijnegem. De inzittenden, twee tachtigplussers, raakten zwaargewond. De Wommelgemsesteenweg was ruim een uur afgesloten voor alle verkeer. 

Waarom de auto van de rijbaan afging en op het muurtje botste, is nog niet bekend. In de auto zat een koppel tachtigplussers. De bestuurder, een 83-jarige man, raakte zwaargewond, maar is buiten levensgevaar. Zijn 87-jarige vrouw moest door de brandweer bevrijd worden. Zij  is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De rijbaan was langer dan een uur afgesloten voor alle verkeer, maar is ondertussen vrijgemaakt. 

De rijbaan moest lange tijd afgesloten worden.
MARNIK AERTS

Meest gelezen