MARNIK AERTS

Brand in Gooreind bij Wuustwezel: de vlammen sloegen al uit het dak toen de brandweer aankwam

Rond middernacht ontstond er brand in een woning aan de Pastoor van Horenbeeckstraat in Gooreind, bij Wuustwezel. De zolderverdieping is uitgebrand en de rest van de woning heeft waterschade. Het huis is onbewoonbaar. Waarschijnlijk is de brand onstaan in de schouw van de kachel. De vlammen veroorzaakte ook een gat in het dak van de buren. Beide families moesten de nacht elders doorbrengen. 

Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen al door het dak. De 2 bewoners van het huis waren toen al naar buiten gevlucht. De zolder van het huis brandde uit, de rest van de woning heeft waterschade. Het huis is onbewoonbaar, en de bewoners moesten de nacht bij familie doorbrengen. 

MARNIK AERTS

De vlammen veroorzaakte ook schade aan het dak van de buren. Omdat het bluswater via een gat in het dak binnenstroomde, moesten de bewoners ook de nacht ergens anders doorbrengen. . De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht, waarschijnlijk is de brand ontstaan aan de schouw van de kachel. 

 

Meest gelezen