Het Ossegempark in Brussel wordt het decor voor CORE Festival

"CORE": Tomorrowland en Rock Werchter lanceren samen gloednieuw festival in Brussel

Tomorrowland en Rock Werchter gaan samenwerken en komen met het CORE festival. Het gloednieuwe tweedaagse boutiquefestival zal plaatsvinden in het Brusselse Ossegempark op 27 en 28 mei. De voorverkoop start op 23 februari.

Tomorrowland en Rock Werchter gaan samenwerken en lanceren in mei een nieuw tweedaags boutiquefestival: CORE Festival. Van ‘s middags tot net na middernacht zullen er op vier podia optredens zijn in het Ossegempark, niet ver van het Atomium. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt, maar het is nu al duidelijk dat CORE Festival kiest voor diverse genres als hiphop, quality indie, electronica, hyperpop en alternative dance.

Totaalbeleving

De bezoeker zal tijdens de tweedaagse ook ondergedompeld worden in de schoonheid van de ruwe natuur met indrukwekkende en unieke kunst-, geluids- en lichtinstallaties die harmonieus samengaan. En ook aan het culinaire wordt gedacht met verschillende eetstandjes. De organisatie kiest bewust om het festival naar de rand van de stad te brengen zodat bezoekers gebruik kunnen maken van de hotels of andere overnachtingsmogelijkheden.

De eerste editie van CORE Festival is op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei. Een dagticket kost 67 euro, een weekendticket vanaf 123 euro (in pre-sale en servicekosten inbegrepen). De voorverkoop start op 23 februari, de algemene ticketverkoop begint op 24 februari.  

Meest gelezen