Bewoner woonzorgcentrum van 81 sterft na val in vijver in Overijse

In Overijse is een man van 81 overleden na een val in een vijver. De man woonde in het woonzorgcentrum Mariëndal en was op weg om een vriend te bezoeken. Hij stapte langs de Dreef in Overijse en is daar in de vijver terechtgekomen. 

De 81-jarige man vertrok woensdagmiddag uit het woonzorgcentrum Mariëndal om een vriend te bezoeken. Hij nam het wandelpad dat langs de Dreef van Overijse loopt. En daar is hij op een of andere manier in de vijver gesukkeld. Door het contact met het koude water heeft de man zeer waarschijnlijk een thermische shock gekregen en is hij overleden. 

Een voorbijganger zag de man in het water liggen en verwittigde de hulpdiensten. Er kwam een wetsdokter en iemand van het labo ter plaatse, zij hebben geen elementen kunnen vinden die wijzen op kwaad opzet. De politie gaat uit van een spijtig ongeval.

Meest gelezen