Man op heterdaad betrapt terwijl hij drugs verkoopt vanuit speeltuintje in Dansaertwijk

De politie van Brussel heeft een man opgepakt die drugs verkocht vanuit een speeltuintje in de Dansaertwijk. De man probeerde nog te vluchten, maar kon ingerekend worden. Hij moet nu voor de correctionele rechtbank verschijnen.

De politiezone Brussel hoofdstad Elsene heeft een verdachte op heterdaad betrapt toen die drugs verkocht vanuit een speeltuintje in de Grootsermentstraat in de Dansaertwijk.

De man werd op heterdaad betrapt maar vluchtte weg. In die vluchtpoging probeerde hij nog cocaïne weg te gooien, maar aan het politiekantoor werd nog een kleine hoeveelheid cannabis gevonden. Ook in het parkje aan de speeltuin werden nog bolletjes cocaïne gevonden. Die zaten enkele centimeters diep begraven in de grond. 

In september werden er ook al eens drugs teruggevonden in een zak onder de glijbaan van het speeltuintje. De verdachte dealde wellicht al langer op die plaats. De dealer werd van zijn vrijheid beroofd en na verhoor vrijgelaten. Hij kreeg wel een dagvaarding overhandigd om voor de correctionele rechtbank te verschijnen.

Meest gelezen