Foto Luk De Wilde

Files aan de goedkoopste tankstations van het land in Sint-Niklaas

Er waren wachttijden om te kunnen tanken vandaag in Sint-Niklaas bij de goedkoopste tankstations van het land. Omdat de brandstofprijs zaterdag  weer naar recordhoogtes stijgt, wilden veel automobilisten vandaag nog tanken om iets uit te sparen.

Enkele tankstations in Sint-Niklaas hebben de reputatie van de goedkoopste van het land te zijn. Dat is omdat er verschillende tankstations dicht bij elkaar liggen en ze hun prijzen concurrentieel houden.

De dieselprijs stijgt zaterdag naar een nieuwe recordhoogte en doorbreekt voor het eerst de kaap van de 1,8 euro. Dat was vandaag te merken aan de twee goedkope benzinestations in Sint-Niklaas. Al de hele dag was het aanschuiven. Er stonden lange files op Vlyminckxhoek, de weg van Sint-Niklaas naar Hulst. 

Heel wat automobilisten hebben het er voor over om aan te schuiven of een omweg te maken om vandaag nog te kunnen tanken aan 1.589 euro voor een liter diesel. 

Meest gelezen